Garcia wil verder: "Na de winterstop doen we het gewoon goed"

28 februari 2020, 14:46

Op bijzonder sneue wijze gaf FC Twente vorige week de drie punten weg bij FC Utrecht. De ploeg stond met 0-1 voor, maar ging door twee late treffers met 2-1 in het schip in. Toch is trainer Gonzalo Garcia tevreden over de ontwikkeling van zijn ploeg.

Twente zal zaterdag tegen sc Heerenveen met dezelfde basiself aantreden als tegen Utrecht. De geblesseerden Emil Berggreen en Aitor Cantalapiedra zijn er nog niet bij. Aitor verblijft momenteel in Spanje waar hij wordt geholpen met zijn herstel. "Het is een ingewikkelde kwetsuur, het is moeilijk om aan te geven wanneer hij weer is hersteld", zegt Garcia tegen RTV Oost. Queensy Menig en Noa Lang zullen de zijkanten bezetten bij FC Twente. "Het is mogelijk dat we met dezelfde elf aantreden, we gaan het morgen zien tegen Heerenveen."

Twente is na de winter sterk in eigen huis. Het speelde gelijk tegen FC Groningen en won van Sparta en AZ. "Na de hervatting van de competitie doen we het gewoon goed op een bepaalde manier. Alleen tegen Emmen zijn we door het ijs gezakt, verder hebben we ons van onze goede kant laten zien en punten behaald", stelt de coach van de nummer dertien van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen