Dost-loos Eintracht door en treft Van Wolfswinkel in de EL

28 februari 2020, 19:56

Eintracht Frankfurt heeft zich vrijdagavond als laatste ploeg bij de laatste zestien van de Europa League gespeeld ten koste van RB Salzburg. De ploeg, nog altijd actief zonder de geblesseerde Bas Dost, had het heenduel met 4-1 gewonnen en kwam zodoende niet meer echt in de problemen vrijdagavond: 2-2. De wedstrijd werd vanwege hevige weersomstandigheden een dag verplaatst.

Windstoten van 120 kilometer per uur werden donderdagavond verwacht in de Oostenrijkse plaats, waardoor RB Salzburg – Eintracht Frankfurt werd uitgespeld. Omdat er geen tijd was om uit te wijken, werd het duel een dag verplaatst naar vrijdagavond en het treffen van Eintracht met Werder Bremen in de Bundesliga, dat zondag stond gepland, verplaatst naar woensdag.

Zodoende kan Eintracht wat langer rusten van het gelijkspel, dat het vrijdagavond te danken had aan André Silva. Want tot twee keer toe maakte de Portugees een voorsprong van de thuisploeg ongedaan. Captain Andreas Ulmer bracht na tien minuten met een heerlijke pegel wat hoop in de harten van de Salzburg-fans, maar na een half uur moest Salzburg opnieuw driemaal keer scoren voor succes. Dat lukte niet: zelfs de voorsprong via Jérôme Onguéné werd uiteindelijk niet over de streep getrokken. Daardoor mag Eintracht zich opmaken voor het onderonsje met FC Basel en dat is goed nieuws voor Nederland in de coëfficiënten-strijd: aangezien Oostenrijk een concurrent is van Nederland en alleen LASK Linz nog als afgevaardigde heeft. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen