Weghorst bezorgt Wolfsburg punt na nieuwe Hopp-staking

1 maart 2020, 15:38

Wout Weghorst heeft VfL Wolfsburg zondagmiddag een belangrijk punt bezorgd op bezoek bij Union Berlin. In de opnieuw door spreekkoren over Dietmar Hopp ontsierde wedstrijd leek de thuisploeg op weg naar een overwinning, maar een 2-0 achterstand konden de bezoekers nog repareren, mede dankzij de Nederlandse spits.

De wedstrijd nam uiteindelijk heel lang in beslag, omdat het duel gestaakt werd. Net als zaterdag bij Bayern München waren er spreekkoren over Hopp, de clubeigenaar van 1899 Hoffenheim, waardoor er eerst gewaarschuwd werd en vervolgens tijdelijk gestaakt. Als de speekkoren en spandoeken aanhielden, zou er zelfs helemaal gestaakt worden.

Lees ook: Harde woorden na 'beschamend' incident bij Hoffenheim – Bayern

Dat gebeurde uiteindelijk niet en het was de thuisploeg die het beste omging met die verplichte rust. Want voor de staking was het op voorsprong gekomen via Sebastian Andersson en na de onderbreking kopte

€5.2M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/marvin-friedrich">Marvin Friedrich de tweede voor Union tegen de touwen, waarna het duel beslist leek.

Maar mede dankzij Weghorst kregen de bezoekers alsnog een belangrijk punt in de strijd om Europees voetbal. Yannick Gerhardt maakte het aansluitingstreffer en tien minuten voor het maakte Weghorst de gelijkmaker uit een echte spitsengoal. De Nederlandse spits kwam goed voor zijn man en tekende met zijn elfde treffer van het seizoen voor de gelijkmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen