Jansen hoopt op stunt: "Profiteren van risico's die Ajax neemt"

6 maart 2020, 16:27

Net als FC Utrecht wil ook sc Heerenveen stunten tegen Ajax. De Friezen nemen het zaterdag op tegen de Amsterdammers in het Abe Lenstra Stadion dat eindelijk weer eens vol zit. Trainer Johnny Jansen heeft goede hoop op een resultaat, maar beseft dat Ajax een keer uit het dal zal klimmen.

Jansen is blij dat het stadion uitverkocht is voor vrijdag. "Het merk Ajax verkoopt, dat snap ik. Maar ik ben er voor ons als club en ook voor de spelersgroep wel heel trots op dat het uitverkocht is. Prachtig man", vertelt hij aan de Leeuwarder Courant. Heerenveen boekte bij FC Twente eindelijk weer eens een zege. "Er werd deze week meer gelachen dan in de periode daarvoor, toen de koppies wat strakker stonden allemaal. Dat we wonnen, was de bevestiging dat we op de goede weg zijn."

Heerenveen speelt zaterdag wederom met Chidera Ejuke in de spits, wat betekent dat Jens Odgaard weer bankzitter is. Jansen hoopt op die manier te kunnen stunten. "Als Ajax in bloedvorm was geweest, zou onze strijdwijze niet anders zijn geweest", zegt de coach, die uitgaat van aanvallend voetbal. "Het blijft gewoon een ploeg met heel veel kwaliteit. Het is aan ons om te profiteren van de risico's die zij nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen