Pechvogel Van Osch breekt pols: mogelijk laatste PSV-duel gehad

9 maart 2020, 14:24

Vervelend nieuws voor Yanick van Osch: de 22-jarige keeper heeft tijdens een training een gebroken pols opgelopen. Daarmee zit het seizoen voor de PSV-doelman er alweer op en dat terwijl hij net was hersteld van een zware knieblessure. Met een aflopend contract in het vooruitzicht, heeft hij zijn laatste minuten namens PSV mogelijk gemaakt.

"Het was echt domme pech, één van de laatste ballen van een training", reageert de doelman op de clubsite. "Ik ben pas net weer fit na een zware knieblessure, dus dit is voor mij persoonlijk een enorme teleurstelling. Dit seizoen kom ik niet meer in actie, dat staat vast." Zijn laatste optreden was bovendien een ongelukkige: op bezoek bij SC Cambuur ging Jong PSV onderuit met 4-2, mede door een aantal flaters van Van Osch.

Lees ookVan Osch keert definitief terug in wedstrijdselectie Jong PSV

De goalie - die in de drie duels in de Eerste Divisie acht keer moest vissen - bezit een aflopende verbintenis in Eindhoven. Na zijn zware knieblessure vorig seizoen, lichtte PSV de optie in zijn contract wel. De vraag is of dat ditmaal wederom zal gebeuren bij de jonge doelman, die sinds 2012 onder contract staat in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen