Ibrahimovic komt met eigen crowdfunding voor Italianen

18 maart 2020, 15:51

Zlatan Ibrahimovic heeft zich woensdag op geheel eigen wijze ingezet voor het coronavirus. De Zweed is een crowdfunding gestart via zijn sociale kanalen en wil geld inzamelen voor Humanitas, een ziekenhuisketen in Italië om zo zijn steentje bij te dragen. "Als het virus niet naar Zlatan komt, Zlatan gaat naar het virus", gaf hij zijn actie op geheel eigen wijze kracht mee.

Het doel van de 38-jarige superster is om minimaal één miljoen euro op te halen, waarvan meer dan eentiende al binnen is. "Italië heeft mij zo veel gegeven, nu wil ik ze wat teruggeven", zei hij over zijn crowdfundingsactie. "Ik reken op de vrijgevigheid van mijn collega's, andere sporters en iedereen die een kleine donatie wil doen om het virus uit de wereld te schoppen. Het is een serieuze zaak en we moeten helpen, niet alleen door middel van deze video." 

In Italië is de verspreiding van het coronavirus zeer ernstig, met al bijna drieduizend dodelijke slachtoffers. Daarom is de toon van Zlatan in de video zeer zakelijk, wel met de afsluiting zoals die past bij de aanvaller van AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen