Klopp was in tranen geroerd na You'll Never Walk Alone-actie

28 maart 2020, 12:59

Jürgen Klopp was vorige week flink onder de indruk van de You'll Never Walk Alone-actie. Vorige week werd bij diverse radiostations over de hele wereld het 'volkslied van Liverpool' gedraaid, om de zorgverleners in de strijd tegen corona een hart onder de riem te steken. De oefenmeester was tot in tranen geroerd toen hij ermee geconfonteerd werd.

Dat vertelt hij op het clubkanaal van Liverpool. "Ik moest meteen huilen. Het is ongelooflijk, maar de beelden laten alles zien: deze mensen werken niet alleen keihard, maar ze doen dat ook met zo'n ongelooflijk goede energie", sprak Klopp, die de beelden van het Rotterdamse Maasstad Ziekenhuis te zien kreeg. "Ze helpen dag in dag uit andere mensen. Ze brengen zichzelf daarmee in gevaar, om zieke en gehandicapte mensen helpen."

Ook ging hij tegenover El Mundo Deportivo in op de invloed die het coronavirus heeft gehad op Liverpool, dat ondanks de uitbraak nog moest voetballen tegen Atlético Madrid in de Champions League. "Meestal kan ik ons goed afsluiten van de buitenwereld in aanloop naar een belangrijke wedstrijd. In dit geval was dat erg lastig en was de voorbereiding niet ideaal", zei hij. Het duel werd gespeeld toen de scholen in Madrid al gesloten waren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen