Messi neemt 'complete passer' De Jong op in talentenlijstje

1 april 2020, 09:06

Lionel Messi heeft voor het spel Topps Cards een lijst samengesteld met de vijftien grootste talenten. Eén van de spelers die in dit Youth on the Rise-lijstje staat, is Frenkie de Jong. 'Hij is een van de meest complete spelers die ik op zijn leeftijd heb gezien', motiveert hij zijn keuze voor zijn teamgenoot bij FC Barcelona.

Met Ousmane Dembélé staat er nog een Barça-speler op Messi's lijstje. 'Zijn snelheid is angstaanjagend', aldus de Argentijn. Mason Mount gaat ook een rooskleurige toekomst tegemoet, vermoedt Messi. 'Ik heb hem zien spelen en hij heeft de potentie om uit te groeien tot een van de beste spelers ter wereld', zegt de Barça-captain over de oud-speler van Vitesse, die dit seizoen furore maakt bij Chelsea.

De andere namen op het lijstje van Messi zijn Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Christian Pulisic (Chelsea), Phil Foden (Manchester City), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Luka Jovic (Real Madrid), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Éder Militão (Real Madrid), Houssem Aouar (Olympique Lyon), João Félix (Atlético Madrid), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Joshua Kimmich en Benjamin Pavard (beiden Bayern München).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen