Oud-Willem II'er Oulare beboet, maar ontkent coronafeestje

13 april 2020, 08:22

Ophef in België: voormalig Willem II'er Obbi Oulare, inmiddels actief bij Standard Luik, is zondag met zijn vrienden opgepakt voor een 'coronafeestje'. Volgens de voetballer is dat echter niet waar en betreft het slechts een barbecue met enkele vrienden bij hem in de tuin. Zeker is dat zijn vijf gasten een boete hebben gekregen voor het schenden van de regels.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De politie sprak van een 'barbecue- en shishafeestje', maar groot moet het volgens de voetballer van Standard Luik niet gemaakt worden. "Er was geen feestje", zei Oulare, die naar eigen zeggen al 3,5 week samen woont met de vriend die op zijn adres werd bekeurd. "Hij is hier sinds de quarantaine om niet alleen te zijn. Niks bijzonders. Blijkbaar hebben de buren gebeld. Ingeschreven is hij hier niet."

En dat mag niet in België, waardoor ze een boete krijgen. "De agenten hadden niet veel begrip", zei de 24-jarige aanvaller, die de boete netjes heeft betaald. "Of ik bang ben dat de agenten gaan terugkomen? Ik weet het niet. Op zich heb ik niets verkeerd gedaan. Ik begrijp dat ze hun job doen, maar ze moeten niet overdrijven."

Oulare speelde in 2017 een jaartje bij Willem II, dat hem huurde van Watford. In Tilburg kwam hij tot drie goals in elf duels in de Eredivisie, terwijl hij dit seizoen bij Standard Luik na veel blessureleed een vaste kracht is geworden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen