Wennemars weg bij PEC Zwolle: "Dit komt ook vanuit mijzelf"

15 april 2020, 12:18

Het vertrek van Erben Wennemars als performance coach van PEC Zwolle is niet per se het gevolg van de coronacrisis. "Dit komt ook vanuit mijzelf en is niet iets van de laatste twee maanden", aldus Wennemars. In zijn functie bij PEC werkte de oud-schaatster mee aan het topsportklimaat binnen de club.

"Ik blijf wel betrokken bij PEC, daar zijn we nog over in gesprek. Ik zal mogelijk weer een meer adviserende rol gaan bekleden. In de laatste elf jaar ben ik in allerlei functies aan PEC verbonden geweest. Van rvc-lid, tot adviseur en in het bestuur. Maar ik vind dat mijn huidige functie fulltime door iemand moet worden ingevuld. Dat wil ik niet en dat past me vooral niet momenteel", verduidelijkt Wennemars aan De Telegraaf. "Ik wil me niet richten op één ding."

[a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/366046/bezuinigingsronde-pec-zwolle-wennemars-en-clubiconen-weg/,_blank,

Bezuinigingsronde PEC Zwolle: Wennemars en scouts weg]

Wennemars is te druk met allerlei andere zaken om zich voor honderd procent op PEC te richten. "Ik geef heel veel presentaties, doe veel voor radio en tv, zoals de analyses bij het schaatsen, heb een eigen bedrijfje én ben ambassadeur voor verschillende organisaties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen