'Zirkzee ongemotiveerd bij Bayern, Arp tweede spits'

30 april 2020, 07:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joshua Zirkzee heeft de laatste tijd een slechte beurt gemaakt bij Bayern München. De jonge Nederlandse aanvaller was voor de coronastop de tweede spits achter Robert Lewandowski, maar zou de laatste tijd ongemotiveerd en ongelukkig zijn bij Der Rekordmeister. Concurrent Jann-Fiete Arp maakt daarentegen juist een hele goede indruk.

Dat schrijft Bild althans. Arp wordt in Duitsland gezien als groot talent, maar raakte zwaar geblesseerd en sinds hij terugkwam werd hij veroordeeld tot de beloftenteams van Bayern München. In beeld bij de eerste ploeg was hij helemaal niet. Zirkzee fungeerde juist op positieve wijze als stand-in van Lewandowski en was bij invalbeurten tot twee keer toe erg belangrijk.

Lees ook: Bayern-trainingen in groepjes doen Zirkzee goed

Toch zou trainer Hansi Flick volgens het Duitse medium niet tevreden zijn over de inzet van de Nederlander in de laatste weken en serieus overwegen om Arp te kiezen als tweede spits. Het zou een hard gelag zijn voor Zirkzee, die voor de coronastop een basisplaats leek te krijgen, vanwege diverse kleine blessures van Lewandowski. De Poolse routinier is juist weer helemaal fit en zelfs als stand-in moet Zirkzee dus vrezen. Aangezien Der Rekordmeister nog op drie fronten meestrijd, lonken er ongetwijfeld speelminuten voor de tweede spits van de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen