Levchenko baalt van verdeeldheid in Ere- en Eerste Divisie

30 april 2020, 10:57

VVCS-voorzitter Evgeniy Levchenko vindt het zeer spijtig dat er zo weinig eensgezindheid is tussen alle clubs in de Ere- en Eerste Divisie. Vanaf de eerste minuut na de coronastop lijken de clubs verdeeld en stijdt iedereen voor haar eigen belangen. "Meer saamhorigheid in Ere- en Eerste Divisie, gezamenlijk optrekken, was veel sterker geweest."

Dat vertelt Levchenko tegenover Voetbal International. Ook met de rol van Ajax en het interview van Marc Overmars, die vroeg om een stop van de Eredivisie vooruitlopend op de andere clubs, is Levchenko niet content. "Het was absoluut bewust wat hij heeft gedaan", zei Levchenko over het bewuste interview. "Ik vind wel dat Overmars en Van der Sar intern heel hard hun standpunten mogen en moeten verkondigen bij de KNVB. Maar niet in de media."

Lees ookVan der Sar steunt Overmars

Volgens Levchenko heeft ook Ajax heel de Eredivisie nodig om samen sterk te staan. Door alle onrust zou Ajax wel overwegen om een veel kleiner deel dan geopperd af te staan aan de mede-Eredivisieclubs. "Het menselijke aspect zal bij hen ook een rol hebben gespeeld, maar door zo snel te zeggen dat de competitie moet stoppen, kunnen ze vissen doden in de eigen vijver. Niet iedere club heeft financiële reserves zoals Ajax", weet hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen