Spoorboekje: spannende dag voor Cambuur en De Graafschap

14 mei 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 14 mei.

Nieuws

Uitspraak SC Cambuur en De Graafschap

Een spannende dag voor SC Cambuur en De Graafschap. Nog geen week na de rechtszaak komt er in principe al een uitspraak door de rechter. Kunnen de Eerste Divisie-clubs zich opmaken voor een weg naar de Eredivisie of komt er juist een enorme domper? Het gevoel was goed bij beide clubs, maar het wordt nog moeilijk genoeg omdat de KNVB wel in haar recht stond om die beslissing te nemen. Wat vindt de rechter?! Om 19.00 uur wordt er uitspraak gedaan.

Stemming bij Engelse clubs over Premier League?

In Engeland is de situatie in de Premier League onderwerp van gesprek. Clubs en spelers krijgen de kans om zich uit te spreken over het eventuele vervolg van de competitie op korte termijn. Woensdag werd er al over gesproken, terwijl er vandaag meer duidelijkheid wordt verwacht.

Specials

De Zwitserse Super League wordt hervat: dit staat er nog op spel

In diverse competities gaat de bal weer rollen na een lange coronastop. Om het geheugen weer een beetje op te frissen, zetten we op een rijtje waarvoor er nog gevoetbald wordt, welke Nederlanders weer in actie komen en ook werpen we een blik op het nog te spelen restant van het bekertoernooi. In deel vier: de hervatting van de Zwitserse Super League, waar de bal op 8 juni weer begint te rollen.

Voetbal op tv

14.30 uur: Classic Match: Ajax – Feyenoord (2012/13), FOX Sports 1, flashback

19.15 uur: Hakim Ziyech: Wizard of AMS, Ziggo Sport, interview

22.00 uur: Inside Ajax: Afscheidsinterview Hakim Ziyech, Ziggo Sport, tv-programma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen