'Standard Luik en Franse clubs in de rij voor Bahebeck'

18 mei 2020, 17:33

Jean-Christophe Bahebeck staat op het lijstje van Standard Luik. De blessuregevoelige aanvaller beschikt over een aflopende verbintenis bij FC Utrecht en hoewel hij nog in gesprek is met de Domstedelingen, kan hij ook een overstap maken naar België. Ook Franse clubs zouden geïnteresseerd zijn.

Dat schrijft het Franse Foot Mercato althans. Standard Luik is niet de enige geïnteresseerde, ook Franse clubs van het hoogste niveau zouden Bahebeck graag willen inlijven. Namen van Franse clubs worden overigens niet genoemd. De 27-jarige spits kwam in 2018 definitief over van Paris Saint-Germain en maakt een goede indruk in de Domstad, maar zijn blessuregevoeligheid zorgt voor twijfels of zijn verbintenis verlengd moet worden.

Voetbal International schreef recentelijk dat Bahebeck, op wie FC Utrecht nog een cluboptie heeft om zijn contract met twee jaar te verlengen, in gesprek is met de clubleiding. Als hij fit is, zou John van den Brom hem de ideale spits vinden, maar helemaal fit is hij de laatse twee jaar amper geweest. Met Adrián Dalmau is de concurrentie bovendien stevig voorin bij FC Utrecht. Onduidelijk is wat er met zijn verbintenis staat te gebeuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen