'ADO heeft Bourard, sprak met Van Rhijn en vreest exit Pinas'

23 mei 2020 – ADO Den Haag gaat zich verzekeren van de diensten van Samy Bourard. De middenvelder komt transfervrij over van FC Eindhoven en zet zijn handtekening onder een meerjarig contract. Het moet het begin zijn van een verjonging in de eerste selectie. Voor Luuk Koopmans en Shaquille Pinas is juist weer veel belangstelling.

'ADO heeft Bourard, sprak met Van Rhijn en vreest exit Pinas'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat schrijft Omroep West althans. Bourard stond al langer op het lijstje, maar de deal zou volgens de regionale omroep nu daadwerkelijk rond zijn. Afgelopen seizoen was hij een meer dan vaste waarde bij FC Eindhoven. Ook Kees de Boer (Swansea City) stond op het lijstje, net als de transfervrije Ricardo van Rhijn. Met hem werd gesproken, maar kwam het nog niet tot een akkoord.

Ook zullen er deze zomer veel spelers vertrekken, want volgens Omroep West hebben veel oudere spelers te horen gekregen dat ze transfervrij mogen gaan. Dat geldt overigens niet voor Lex Immers en John Goossens, om wie men het nieuwe elftal wil gaan bouwen. Of dat nog gebeurt met Koopmans en Pinas achterin, is zeer onzeker.

Pinas heeft in de zomer van 2021 een aflopende verbintenis en beschikt over geïnteresseerde clubs, terwijl ook Koopmans zich in de kijker heeft gespeeld met een prima debuutjaar namens ADO Den Haag. Welke 'binnen- en buitenlandse' clubs geïnteresseerd zouden zijn, is niet bekend.

Speel mee met het Bundesliga Teams Spel 2020: minimaal 400 euro aan prijzen!

Reacties

Eredivisie

gerelateerd