Telstar verwacht vertrek van Kharchouch, Sparta volgt hem nog

24 mei 2020, 12:47

Telstar rekent op een zomers vertrek van Reda Kharchouch. De aanvaller wil zelf graag naar de Eredivisie en trainer en technisch directeur Andries Jonker denkt dat hem dat gaat lukken. Een concreet bod kwam er overigens nog niet binnen in Velsen, ondanks dat Sparta Rotterdam hem net als in de winterstop nog altijd op de radar heeft staan.

Tegenover NHNieuws vertelt Jonker dat hij een vertrek verwacht van de clubtopscorer van Telstar van afgelopen seizoen. De 24-jarige aanvaller kwam tot twintig treffers in 28 optredens in de Eerste Divisie. "Hij heeft in zijn hoofd dat hij naar de Eredivisie wil en wij denken dat dat gaat gebeuren, maar we weten nog niet wanneer", aldus Jonker, die weet van de interesse, maar officieel nog niets hoorde. "Er is nog steeds niets gebeurd. Er is niemand gekomen met een concreet bod en hij is nog steeds Telstar-speler."

Sparta Rotterdam was in de winterstop zeer dicht bij het aantrekken van de aanvaller, maar tot een overgang kwam het nog niet. Directeur voetbalzaken Henk van Stee bevestigt in het Algemeen Dagblad dat Kharchouch nog op het lijstje staat van de Rotterdammers. "Maar zo zijn er nog veel meer jongens die we volgen. We weten echt wel wat we willen. Het moet alleen wel mogelijk zijn", aldus Van Stee.

Lees ook: Kharchouch wil naar de Eredivisie: "Ben er wel klaar voor"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen