Kees de Boer op weg naar ADO, Koeman Jr. verlengt bij TOP Oss

28 mei 2020 – ADO Den Haag heeft een mondeling akkoord bereikt met Kees de Boer, meldt Omroep West-journalist Jim van der Deijl. De twintigjarige middenvelder (op archiefbeeld) komt transfervrij over van Swansea City. Ronald Koeman jr., zoon van de bondscoach van het Nederlands elftal, heeft zijn contract bij TOP Oss verlengd.

Kees de Boer op weg naar ADO, Koeman Jr. verlengt bij TOP Oss

De Boer maakte in 2017 de overstap van Ajax naar Swansea City. In Welshe dienst maakte hij in augustus zijn officiële debuut. Meer speelminuten in het eerste elftal volgden niet. Binnenkort loopt zijn contract bij The Swans af. De jonge middenvelder kan na Emilio Estevez de tweede zomerversterking van ADO worden. De Hagenaren dachten ook Samy Bourard al binnen te hebben. Zijn komst is echter onzeker omdat zijn zaakwaarnemer zijn aflopende contract bij FC Eindhoven is vergeten op te zeggen.

Koeman Jr.
Ook volgend seizoen staat Koeman Jr. onder contract bij TOP Oss. Hij verlengde donderdag zijn contract bij de Eerste Divisie club tot volgend jaar zomer. Sinds 2015 staat hij op de loonlijst in Oss.

Eredivisie

gerelateerd