Grote kans op basisplaats Zirkzee bij Bayern München

11 juni 2020, 22:52

In het mogelijke kampioensduel van Bayern München lonkt een basisplaats voor Joshua Zirkzee. De negentienjarige Nederlander kan profiteren van de schorsingen van Robert Lewandowski en Thomas Müller, en de blessure van Serge Gnabry. De absenties betekenen ook goed nieuws voor toekomstig Willem II'er Kwasi Wriedt.

Volgens BILD is Zirkzee zaterdag tegen Borussia Mönchengladbach de belangrijkste kandidaat om in de punt van de aanval te spelen. Het een en ander hangt nog wel af van de ontwikkeling van Gnabry's rugblessure. Ivan Perisic zou ook nog als spits uit de voeten kunnen.

Zeker is dat Wriedt tot de wedstrijdselectie behoort.  De 25-jarige spits - vanaf volgend seizoen bij Willem II onder contract - speelt normaliter geen rol van betekenis in de A-selectie. Hij maakte al weleens zijn debuut in de Bundesliga. Namens Bayern München II is Wriedt met negentien doelpunten topscorer van de 3. Liga. 

Het treffen met Mönchengladbach kan mogelijk de kampioenwedstrijd voor Bayern worden. Der Rekordmeister komt op matchpoint als Borussia Dortmund zaterdagmiddag verliest bij Fortuna Düsseldorf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen