Chelsea hoopt Van Ginkel langer binnenboord te houden

14 juni 2020, 21:58   Bijgewerkt: 15 juni 2020, 07:43

Hij speelde zijn laatste wedstrijd in 2018, maar Marco van Ginkel heeft desalniettemin een aanbieding gekregen om zijn aflopende contract bij Chelsea te verlengen. Dat vertelt de 27-jarige middenvelder tegenover het Eindhovens Dagblad. "Met dat teken van vertrouwen van Chelsea ben ik heel erg blij."

Door blessureleed staat Van Ginkel al twee jaar stil. De oud-speler van Vitesse en PSV nadert echter wel het einde van zijn revalidatieperiode. "Het is niet niks dat een club je na zo'n lange blessureperiode in in deze onzekere tijd probeert te behouden. Kennelijk zien ze nog steeds iets in me, al moeten we er dus nog wel uitkomen", zegt Van Ginkel, die binnenkort transfervrij is als hij er niet uitkomt met Chelsea.

Met PSV, de club die hem drie keer huurde van Chelsea, heeft de middenvelder nog altijd contact. "Het gaat echt niet alleen om mijn contract of toekomstplannen, maar ook om het uitwisselen van ervaringen. Er is over en weer menselijke interesse en dat stel ik enorm op prijs. Ik volg mijn vorige clubs goed. Bij PSV zal ik me altijd thuis voelen, wat er ook gebeurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen