Mourinho wijst naar VAR na gelijkspel tegen Manchester United

20 juni 2020, 10:32

Gefrustreerd stond José Mourinho vrijdagavond de pers te woord na de remise van Tottenham Hotspur tegen Manchester United (1-1). De Portugese manager vond dat zijn team was benadeeld door de arbitrage. Tottenham Hotspur leek af te stevenen op een overwinning, tot Manchester United in de slotfase een strafschop kreeg.

De penalty werd gegeven na een overtreding van Eric Dier op Paul Pogba. Bruno Fernandes nam de strafschop en schoot raak. "Ik ben niet blij met de penalty en ook niet met de VAR. De scheidsrechter neem ik niks kwalijk, hij kan een fout maken, maar de VAR moet zijn werk doen", foeterde de trainer.

Vlak voor tijd kreeg Manchester United nóg een strafschop. Die werd echter teruggedraaid na inmenging van de VAR. "Bij de tweede strafschop was ik niet blij met Jon Moss (scheidsrechter, red.) omdat hij ons eerst geen vrije trap gaf en Manchester United daarna wel een penalty. In dit geval kwam door de VAR de waarheid nog boven tafel. We wisten van tevoren dat we een penalty tegen zouden kunnen krijgen, want Manchester United heeft al heel veel strafschoppen meegekregen."

Lees ookBergwijn ziet heldenrol tegen United in rook opgaan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen