Ludieke actie Ajax: shirt voor Willem Alexander bezorgd

21 juni 2020, 09:29

De social media-afdeling van Ajax heeft zondagochtend een bezoek gebracht aan Koning Willem Alexander. Afgelopen week was hij op bezoek bij Feyenoord en nam toen een shirt aan, maar gaf toen met een knipoog aan die 'graag door te geven'. Daar zijn de Amsterdammers op ingesprongen en hebben zodoende een nieuw uitshirt bezorgd. Uiteraard óók met een knipoog. 

De media-afdeling van Ajax heeft de laatste jaren veel complimenten gehad. Niet alleen vanwege de fraaie video's rondom wedstrijden in de Champions- en Europa League, de betrokkenheid van spelers op social media, maar ook vanwege een aantal ludieke acties. Vorige week brak Ajax bijvoorbeeld nog in bij een Groningse amateurclub, die de Amsterdammers had 'beschuldigd' van plagiaat in het shirt. Een lading ballen en shirts werd bezorgd, wat positief werd ontvangen in het hoge noorden.

Lees ookKoning Willem Alexander op bezoek in De Kuip

Met deze volgende ludieke actie oogst de regerend titelhouder opnieuw complimenten. Willem Alexander is bekend als Ajax-supporter, waardoor het shirt ongetwijfeld in goede aarde zal vallen. Zeker nu de bal niet rolt in Nederland, kunnen dergelijke ludieke acties wel waarderen, toch?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen