De Boer haalt international Damm en zwaait Luiz Fernando uit

2 juli 2020, 08:59

Frank de Boer heeft in aanloop naar de herstart van de MLS wijzigingen doorgevoerd in zijn selectie. De Nederlandse coach nam afscheid van Luiz Fernando en haalde met Jürgen Damm (27) een Mexicaan international innen. Laatstgenoemde sluit overigens pas aan in de reguliere competitie, na het toernooi in Disney Resort in Orlando.

Dat heeft Atlanta United laten op het clubkanaal. De komst van de transfervrije Damm wordt in Amerika gezien als spectaculair en moet de ploeg van De Boer meer opties geven voorin. "Hij blonk uit in Liga MX, maar ook op internationaal niveau met de Mexicaanse nationale ploeg", stelt technisch directeur Carlos Bocanegra. "Jürgen is veelzijdig en kan op beide vleugels uit de voeten." Hij speelde in Mexico eerder voor Estudiantes Tecos, CF Pachuca en Tigres UANL.

Lees ook: MLS haalt schade in met uniek toernooi op Disney Resort

Voor Luiz Fernando zit zijn periode bij Atanta United er per direct op, ondanks dat zijn opvolger Damm pas aansluit na de comeback van de MLS, waarin Jaap Stam met FC Cincinnati in het tweede duel tegenover De Boer staat. Hij hoeft dus voor beide spelers niet langer te vrezen, al had Luiz Fernando sowieso weinig uitzicht op speeltijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen