Banega brengt Sevilla op Champions League-drempel

9 juli 2020, 23:58

Met Luuk de Jong als invaller heeft Sevilla puntverlies voorkomen op bezoek bij Athletic de Bilbao. De nummer vier van La Liga begon sterk, kwam op achterstand na een half uur spelen en wist de schade uiteindelijk te repareren. Met dank aan

€690k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ever-banega">Éver Banega (op archiefbeeld) is de Champions League nu wel heel dichtbij: 1-2.

De nummer vier van de competitie kon bij winst een gat van zes punten slaan met naaste Champions League-belager Villareal. In het Baskenland was de start, zonder Luuk de Jong, sterk, maar toch incasseerde Sevilla na een half uur een fikse tegenvaller. Rechtsback Ander Capa schoot de thuisploeg, die nog een piepklein kansje had op de Europa League-plaatsen, op voorsprong in een leeg San Mames.

Na ruim een uur viel De Jong in en binnen de lijnen zag hij dat Éver Banega de meubelen wist te redden namens Sevilla. De controleur krulde beheerst een vrije trap binnen en legde vijf minuten later de bal panklaar voor Muni El Haddidi. Het was genoeg voor de overwinning, waardoor Sevilla nu zes punten voorsprong heeft in de strijd om het laatste CL-ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen