Feyenoord volgt andere clubs en gaat in zee met TOTO

24 juli 2020, 08:19   Bijgewerkt: 1 augustus 2020, 16:11

Net als acht andere Eredivisie-clubs speelt Feyenoord met ingang van het nieuwe seizoen met het TOTO-logo op de mouw. De Rotterdamse club heeft een deal gesloten met de aanbieder van sportweddenschappen voor de duur van drie jaar. Eerder gingen Willem II, FC Utrecht en Sparta Rotterdam, sc Heerenveen, FC Groningen, ADO Den Haag, FC Twente en RKC Waalwijk al in zee met TOTO.

Feyenoord heeft de samenwerking vrijdag wereldkundig gemaakt. "We zijn sinds enkele weken met Feyenoord in gesprek over een samenwerking. Mooi dat het tot een akkoord heeft geleid", loopt marketingbaas Arno de Jong van de Nederlandse Loterij in een interview met het Algemeen Dagblad al op de zaken vooruit. Hij wil niet aangeven hoeveel geld met de deal gemoeid is. Wel staat vast dat TOTO zich nestelt in de top van de sponsorpyramide van Feyenoord.

In de overeenkomst tussen Feyenoord en TOTO is een optie voor twee extra jaar opgenomen. De aanbieder van sportweddenschappen gaat mogelijk in zee met nóg een Eredivisionist. "De topclub Feyenoord, verschillende traditieverenigingen, maar met RKC bijvoorbeeld ook een ploeg die normaal gesproken om lijfsbehoud strijdt. Als TOTO wilden we een directe relatie met de clubs en hebben we met alle achttien clubs gesproken. We zijn er trots op dat we deze deal hebben kunnen sluiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen