'FC Twente geïnteresseerd in middenvelder Mandriou (21)'

25 juli 2020 – FC Twente heeft belangstelling in Daniel Mandriou (21). De middenvelder annex aanvaller van Bohemians Dublin staat op het lijstje van de Tukkers, te meer omdat zijn verbintenis eind 2020 afloopt. Hoewel een overgang nog ver weg is voor de geboren Ier, is hij wel in beeld in Enschede.

'FC Twente geïnteresseerd in middenvelder Mandriou (21)'

Dat schrijft het Ierse ExtraTime althans. FC Twente heeft de middenvelder, die ook op de vleugels uit de voeten kan, op het wensenlijstje staan, maar bracht nog geen bod uit. Gezien de financiële situatie van de Tukkers is de kans op een transfersom klein, maar gezien zijn aflopende contract kan een heel klein bedrag wellicht genoeg zijn. De optie om hem in de winterstop te halen, is er eveneens.

Mandriou kwam eerder uit voor Brighton & Hove Albion, maar kon bij de Engelse club niet doorbreken. In de Ierse competitie maakt hij een uitstekende indruk, waardoor Bohemians Dublin volgens het medium niet bepaald staat te springen om hem van de hand te doen. EktraTime heeft het zelfs over een bedrag van minimaal een miljoen euro, maar dat zal FC Twente niet op tafel leggen.

gerelateerd