Gisteren gemist: eindelijk titel voor Juventus en Bosz wil Onana

27 juli 2020, 00:30   Bijgewerkt: 26 juli 2020, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 26 juli.

Tweemaal is scheepsrecht: Juventus pakt de negende titel op rij

Juventus heeft zich voor de negende opeenvolgende maal gekroond tot kampioen van Italië. Afgelopen donderdag liet de Oude Dame zich nog verrassen door Udinese, maar ditmaal was het wel raak en werd Sampdoria in Turijn verslagen: 2-0. De club van Matthijs de Ligt, die een kwartier voor tijd geblesseerd uitviel, pakte daarmee de 36e titel in de Serie A. 

'Bosz hoopt Ajax-doelman Onana naar Bayer Leverkusen te halen'

Andre Onana kan deze zomer vertrekken bij Ajax. Hoewel de Amsterdammers hem met een nieuw contract hoopten te verleiden tot een langer verblijf, is Bayer Leverkusen afgelopen week concreet geworden voor de doelverdediger. Peter Bosz hoopt zijn oude pupil naar de Bundesliga te halen, al is er nog geen akkoord over de hoogte van de te betalen transfersom. Ook Chelsea is nog altijd in de markt.

'Schreuder kan aan de slag bij Maccabi Tel Aviv'

Alfred Schreuder kan zijn trainersloopbaan nieuw leven inblazen bij Maccabi Tel Aviv. De Nederlander is in beeld om de vertrokken Vladimir Ivic op te volgen. Eerder waren ook Jordi Cruijff en Peter Bosz werkzaam bij de club uit Israël, die daardoor een link heeft met Nederlanders.

Chelsea en United houden Leicester alsnog uit Champions League

Manchester United en Chelsea hebben de laatste Champions League-tickets bemachtigd in de Premier League. De formatie van Ole Gunnar Solskjær versloeg in een rechtstreeks gevecht Leicester City, waardoor The Foxes, ondanks dat het van speeldag drie tot 37 in de top-vier stond, naast het miljardenbal grijpen. Bij Chelsea greep Mason Mount een absolute hoofdrol.

Van Dijk trots op bijzonder Premier League-record

Virgil van Dijk speelde zondag negentig minuten mee bij Liverpool op de slotdag van de Premier League tegen en maakte zodoende het volledige seizoen vol bij The Reds. De centrale verdediger, die bovendien een doelpunt op zijn naam schreef tegen Newcastle United, miste zodeonde geen minuut en is trots op die prestatie. 'Dit was een seizoen als nooit tevoren.'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen