Twijfels over Dest: "Niet iedereen binnen Bayern overtuigd"

8 augustus 2020, 14:01

Een transfer van Sergino Dest naar Bayern München blijft twijfelachtig. De kampioen van Duitsland heeft sowieso een concurrent voor Benjamin Pavard nodig, maar bestaan er binnen Bayern twijfels over de negentienjarige Ajacied.

Voor de coronacrisis gingen de onderhandelingen tussen Bayern en Ajax de goede kant op, maar een half jaar later is er nog steeds geen witte rook. "Niet iedereen binnen Bayern is overtuigd van zijn komst", zegt journalist Florian Plettenberg, die namens het Duitse SPORT1 Bayern volgt, tegen de NOS. "Er komt sowieso een rechtsback als back-up voor Pavard, maar de vraag is of dat Dest wordt."

Van Bommel

Recentelijk viel ook de naam van Mark van Bommel in Beieren. Der Rekordmeister zoekt na het vertrek van Sebastian Hoeness naar Hoffenheim een nieuwe trainer voor het tweede elftal. "Hij zou perfect in het plaatje passen, maar wil Mark op het derde Duitse niveau werken? Bayern haalt graag ex-spelers terug, Martin Demichelis traint bijvoorbeeld de Onder 19. Het lijkt mij niet meer dan logisch dat er over Van Bommel wordt nagedacht."

Lees ook: Sport1: Van Bommel in beeld bij beloften Bayern München

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen