Nagelsmann: "Klein biertje in het hotel en dan focus op PSG"

14 augustus 2020, 08:25

Gemakkelijk is het niet om Atlético Madrid op de knieën te krijgen, maar het is RB Leipzig donderdag gelukt. De formatie van de jonge trainer Julian Nagelsmann won met 2-1 van de Spanjaarden en is door naar de halve finale van de Champions League. De oefenmeester is trots.

"Het was een goede wedstrijd", zei de 33-jarige trainer tegen BT Sport. "Atlético verdedigde zoals zij dat kunnen, erg goed. Maar wij waren beter voor het doel, ondanks dat we weinig kansen kregen. Dat we dit hebben gehaald, is geweldig voor de spelers en de club. Als manager kijk je altijd vooruit. We moeten ons klaarmaken voor de komende wedstrijd tegen PSG. We drinken misschien een klein biertje in het hotel en dan kijken we naar PSG."

Leipzig werd elf jaar geleden opgericht. Dat de club nu al in de halve finale van de Champions League staat, is een groot succes. "De club heeft zich snel ontwikkeld", weet de trainer. "Onze ontwikkeling is sneller dan normaal." Tegen PSG zal Leipzig weer anders voor de dag moeten komen, weet Nagelsmann. "Je komt tegen hun spelers in situaties die je in je eentje niet kunt verdedigen. Atalanta verdedigde man tegen man, maar dat is niet makkelijk. PSG heeft veel sterren."

Lees ook: Simeone is goede verliezer: "Leipzig op alle fronten beter"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen