NEC heeft met Janga gewenste nieuwe aanvalsleider binnen

22 augustus 2020, 12:57

NEC heeft zaken gedaan met FC Astana. De Nijmegenaren hebben zaterdag Rangelo Janga (op archiefbeeld) aan de spelersgroep toegevoegd. De 28-jarige aanvaller wordt gehuurd van de club uit Kazachstan. NEC heeft een koopoptie bedongen en kan hem na dit seizoen dus definitief overnemen.

De 28-jarige spits speelde in Nederland eerder voor Excelsior en Willem II. Via een omweg via Cyprus kwam hij later weer terug in Nederland bij FC Dordrecht. Daarna speelde de spits nog bij AS Trencin, KAA Gent en FC Astana. Die club verhuurde hem ook nog aan FC Lugano.

Algemeen directeur Wilco van Schaik is tevreden met de komst van Janga. "We zijn langere tijd in gesprek geweest met een aantal spitsen. Een aantal weken geleken raakten we in gesprek met Janga. Uit het contact dat we hebben gehad over zijn situatie bleek dat hij graag terug naar Nederland wilde. Ook zijn club wilde graag dat hij zich weer in de kijker zou spelen. Rangelo is een speler zoals we zochten: sterk aan de bal, een aanspeelpunt, kan goals maken en met een juiste werkethos. We verwachten dat hij de vacature die we hebben goed kan invullen. We zijn blij dat Rangelo ons team komt versterken en wensen hem veel succes bij NEC."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen