FC Groningen paar maatjes te klein voor Chong en Werder Bremen

29 augustus 2020, 17:04

FC Groningen heeft zaterdag met ruime cijfers verloren van Werder Bremen. De ploeg van trainer Danny Buijs ging op Duitse bodem met 4-0 onderuit. Al na 35 minuten spelen stond de eindstand op het scorebord. Tahith Chong was één van de doelpuntenmakers aan Werder-zijde.

Het oefenduel begon dramatisch voor FC Groningen, dat aantrad zonder Arjen Robben. Na tien minuten moest Sergio Padt voor de eerste keer de bal uit het net vissen. Josh Sargent nam het openingsdoelpunt voor zijn rekening. Kort daarna moest Buijs zijn eerste wissel toepassen. Gabriel Gudmundsson kon niet verder na een tackle en werd zelfs per ambulance afgevoerd.

Het duurde niet lang alvorens de Groningers de volgende tikken kregen. Johannes Eggestein verdubbelde de marge, waarna Leonardo Bittencourt de 3-0 scoorde. Chong maakte het vervolgens nog erger voor de manschappen van Buijs. De van Manchester United gehuurde aanvaller maakte de 4-0 en scoorde zo zijn eerste doelpunt voor Werder Bremen.

Een monsterscore leek in de maak, maar FC Groningen slaagde erin om in de resterende 55 minuten de schade te beperken. In aanloop naar de Eredivisie-start oefenen de Groningers nog één keer: komende vrijdag tegen NEC.

Overige uitslag:

Rot-Weiss Essen - FC Emmen 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen