Zirkzee niet van plan Bayern München deze zomer te verlaten

29 augustus 2020, 17:39

Joshua Zirkzee heeft geen plannen om deze zomer van club te ruilen. De negentienjarige aanvaller zit goed op zijn plek bij Bayern München, ondanks dat een vaste basisplaats er op dit moment niet inzit. Zirkzee moet immers concurreren met Robert Lewandowski, misschien wel de beste voetballer van het voorbije seizoen.

"Op dit moment heb ik nog geen interesse om weg te gaan bij Bayern", vertelt Zirkzee aan RTV Rijnmond. "Het is mooi om elke dag te trainen met zulke wereldsterren. Daar leer ik heel veel van en daar kun je eigenlijk alleen maar beter van worden. Wil je de beste worden, dan moet je met de besten trainen."

Zirkzee deed afgelopen seizoen twaalf keer mee bij Bayern München. In de Bundesliga was hij vier keer trefzeker. "Maar dit seizoen wil ik meer gaan spelen. Dat ligt natuurlijk ook aan mij om dat af te dwingen op trainingen. Uiteindelijk wil ik graag meer minuten maken en gebeurt dat niet, dan is dat dit seizoen nog bij het tweede. Het seizoen daarop kunnen we dan kijken wat ik misschien moet doen."

De aanvaller hoopt stiekem volgend jaar met het Nederlands elftal mee te gaan naar het EK. Het grote Oranje is echter nog ver weg voor Zirkzee, die ook nog niet werd opgeroepen voor Jong Oranje. "Daar zit ik helaas ook nog niet bij, maar dat komt steeds meer. Daar ben ik al trots op, dus we maken kleine stapjes. Of ik het gek vind dat ik niet ben opgeroepen voor Jong Oranje? Daar heb ik niks over te vertellen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen