Pathé brengt Eredivisie-duels live op witte doek

8 september 2020, 14:49   Bijgewerkt: 8 september 2020, 15:01

Pathé gaat Eredivisie-wedstrijden live uitzenden. De tien bioscopen die gevestigd zijn in een steden met een Eredivisie-club, brengen de wedstrijden van de betreffende club uit die stad live op het doek. De bioscoopketen deed dit eerder met wedstrijden van de Johan Cruijff Schaal, Champions League, EK's en WK's. De duels van de Eredivisie zijn een primeur.

"In deze bijzondere tijd waarin veel grote evenementen niet doorgaan of door minder mensen mogen worden bezocht, kunnen wij film-, muziek- en sportliefhebbers toch een unieke ervaring in een veilige 1,5 meter setting bieden", zegt Doron Kurz, commercieel directeur van Pathé. "Zo streamden wij deze zomer al concerten en dj sets, en nu komen daar met dank aan FOX Sports ook de live Eredivisiewedstrijden bij."

Fans van Ajax, Feyenoord, FC Utrecht, Vitesse, PEC Zwolle, ADO Den Haag, FC Groningen, Willem II en Sparta Rotterdam kunnen gebruikmaken van dit initiatief. "Op het grote witte doek zal de kijkervaring mogelijk nog beter zijn dan in het stadion en zullen de wedstrijden nog beter te volgen zijn. Alleen de geur van het gras zal ontbreken."

Een ticket kost 8,50 euro. Klik hier voor meer informatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen