Bacterie zit Grot dwars: voetbaljaar 2020 voorbij en geen transfer

9 september 2020, 14:59

Jay-Roy Grot wacht een maandenlange revalidatie. Een bacteriële infectie, opgelopen tijdens een knieoperatie, is de boosdoener. De problemen met de bacterie zijn verholpen, maar de 22-jarige Arnhemmer heeft meerdere maanden nodig om te herstellen. De aanvaller van Leeds United, vorig seizoen verhuurd aan Vitesse, komt in 2020 niet meer in actie.

Dat meldt De Gelderlander. Vlak voordat corona de Eredivisie platlegde, maakte Grot tegen FC Twente het tot nu toe laatste doelpunt van Vitesse. Daarbij raakte hij ook geblesseerd. Een knieoperatie volgde, waarbij Grot de bacteriële infectie opliep. Daarom moesten er nog twee hersteloperaties aan te pas komen.

De hersteltijd die erachter wegkomt, is een hard gelag voor Grot. De oud-speler van NEC en Vitesse staat weliswaar bij Leeds United onder contract, maar bij de Premier League-promovendus komt hij niet in de plannen voor. Deze transferperiode kon hij een (huur) transfer maken, maar door die plannen gaat noodgedwongen een streep. De hierboven genoemde regionale krant weet dat Real Oviedo en Dijon concreet waren. In de winter hoopt Grot Leeds alsnog te verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen