NAC wil met 'transfervrij op te halen' Van Hooijdonk verlengen

16 september 2020 – Hoewel Sydney van Hooijdonk transfervrij op te halen is bij NAC Breda, wil de club graag verder met het talent. Afgelopen week kwam naar buiten dat hij gratis op te halen is voor andere clubs en tegelijkertijd nam hij maandag de volledige doelpuntenproductie voor zijn rekening tegen FC Den Bosch, nadat hij al vroeg als invaller binnen de lijnen kwam. "De verbeterende aanbieding die wij hem twee weken geleden hebben gedaan, staat nog steeds. We willen graag voor een aantal jaar verlengen met Sydney en zijn contract opwaarderen."

NAC wil met 'transfervrij op te halen' Van Hooijdonk verlengen

Dat stelt algemeen directeur Mattijs Manders tegenover BN/De Stem. "Als hij de keuze maakt om verhuurd te worden, zullen wij meewerken. Concurrentie hoort erbij. Met het vertrek van Stokkers en de blessure van Bilate is de situatie natuurlijk veranderd", weet Manders over het nieuws van eerder deze week. "Nee, we halen geen andere spits meer."

Hoewel Manders niet wil bevestigen dat er een afspraak is gemaakt dat Van Hooijdonk transfervrij mag verkassen, weet het dagblad dat die afspraak wel degelijk is gemaakt tussen beide partijen. "Dat is vertrouwelijk. Die afspraak hebben beide partijen gemaakt. Daarom zeg ik er niks over." Wel benadrukt hij dat NAC Breda gelooft in de toekomst van Van Hooijdonk.

Lees ook: NAC laat overbodige Van Hooijdonk transfervrij gaan

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd