AZ met Martins Indi in de basis tegen VVV-Venlo

17 oktober 2020, 19:19   Bijgewerkt: 17 oktober 2020, 19:47

In de eerste wedstrijd sinds zijn komst naar AZ begint Bruno Martins Indi direct in de basis. Hij staat tegen VVV-Venlo in het centrum van de verdediging naast Ramon Leeuwin. Pantelis Hatzidiakos begint op de bank en Timo Letschert is er helemaal niet bij. De geschorste Marco Bizot wordt vervangen door Hobie Verhulst.

Gisteren werden er negen coronabesmettingen bij de Alkmaarders gemeld, waarvan vier spelers van de A-selectie. Gezien de opstelling zitten daar geen basisspelers bij; behalve het centrum en de doelman blijft het eerste elftal van trainer Arne Slot intact. Wel ontbreken naast Letschert ook Ferdy Druijf en de geblesseerde Jordy Clasie en Ron Vlaar.

Tegenstander VVV moet het doen zonder de geblesseerde Danny Post en Thorsten Kirschbaum. Zij zijn niet fit genoeg om te starten. Ook de geschorste Tobias Pachonik ontbreekt. Roy Gelmi start vanaf het middenveld.

Opstelling AZ: Verhulst; Svensson, Leeuwin, Martins Indi, Wijndal; Midtsjø, Koopmeiners, De Wit; Stengs, Boadu, Karlsson

Opstelling VVV: D. Van Crooij; Dekker, Swinkels, Kum, Schmitz; Gelmi, Linthorst, Machach; V. Van Crooij, Giakoumakis, John

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen