Goal Sterling helpt Manchester City in topper langs Arsenal

17 oktober 2020, 20:34

Manchester City heeft tegen Arsenal de tweede driepunter van het seizoen over de streep getrokken. Raheem Sterling was namens the Citizens goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Bij City maakte Sergio Agüero na maandenlang blessureleed zijn rentree. De Argentijn speelde een ruim uur mee. 

Na 23 minuten werd Phil Foden door Agüero op het doel afgestuurd. De talentvolle middenvelder stuitte op doelman Bernd Leno, maar die kon de bal niet klem pakken. Sterling kon daardoor makkelijk binnenschieten: 1-0. Hoofdrollen waren er in het Etihad Stadium zaterdagavond vooral voor de beide keepers. Zo wist Ederson in de eerste helft tot twee keer toe Bukayo Saka knap van scoren te houden. Aan de andere kant was Foden tien minuten voor rust erg dichtbij, maar ook daar wist de doelman de bal uit de hoek te vissen. Na rust slaagde Arsenal er niet meer in om het spannend te maken.

Voor de ploeg van Pep Guardiola is het pas de tweede overwinning. Voor de interlandbreak leed de club twee keer pijnlijk puntverlies, tegen Leicester City (2-5) en Leeds United (1-1). City staat na deze overwinning tiende op de ranglijst. Arsenal begon beter aan het seizoen met drie overwinningen uit de eerste vier wedstrijden. Alleen van Liverpool werd verloren (3-1). Daar voegt nu ook Manchester City zich bij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen