Feyenoord speelt voor 10.000 man: "Gekke constructie"

21 oktober 2020, 20:24

Feyenoord zal donderdag in de Europa League tegen Dinamo Zagreb voor het eerst in weken weer eens te maken krijgen met fans op de tribunes. Lokale autoriteiten in Kroatië hebben toestemming gegeven aan Dinamo om 10.000 man toe te laten op de tribunes. Dick Advocaat vindt dat maar vreemd.

"Ik vind het een gekke constructie van de UEFA in Europa", sprak de coach woensdag tijdens zijn perspraatje volgens RTV Rijnmond. "Dat er hier wel publiek aanwezig mag zijn, en bij ons niet. Ik heb liever publiek, maar dan aan twee kanten. Voor ons is deze situatie heel negatief, maar dat zal nog wel even duren." Dinamo Zagreb is een pittige opponent, die bovenaan staat in Kroatië. "Ik ben goed geïnformeerd door Zeljko Petrovic, die hier jaren geleden speelde. Na de loting zei iedereen al dat dit in potentie de beste ploeg is. Morgenavond zullen we zien of dat klopt. Het wordt een moeilijke pot, we weten wat we kunnen verwachten. Ik vind het als trainer interessant om te zien hoe ver wij zijn."

Advocaat vindt het jammer dat Leroy Fer vanwege een hamstringblessure niet inzetbaar is. Hij viel uit tegen Sparta. "Leroy is een hele bepalende speler voor het elftal. Een groot gemis, het gaat vrij lang duren voor hij er weer bij is." De kans is groot dat Lutsharel Geertruida zijn plaats op het middenveld gaat overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen