Scorende Dolberg houdt Botman met Lille van koppositie af

25 oktober 2020, 19:23

Kasper Dolberg heeft OSC Lille in elk geval voor even van de koppositie afgehouden. De Deense oud-Ajacied maakte tegen de stuntploeg uit de Ligue 1 na de pauze een fraai doelpunt. Dat was overigens niet genoeg voor de overwinning (1-1), maar houdt Sven Botman en consorten op doelsaldo wel van de Franse kop af.

Dolberg werd in de tweede helft weggestuurd na een fraaie pass van Alex Claude Maurice. De Deen wipte koelbloedig de 1-0 tegen de touwen. Zijn collega-aanvaller Burak Yilmaz liet aan de andere kant echter ook zien fraai te kunnen scoren: tien minuten na de 1-0 ramde hij snoeihard de gelijkmaker tegen de touwen.

Door de remise komt er een einde aan de winning streak van OSC Lille, dat de laatste vier officiële duels had gewonnen. Wel blijft de verdediging met Botman – die opnieuw een gele kaart pakte – heel moeilijk te passeren: de teller staat nog altijd slechts op drie tegengoals in de Ligue 1 en geen elftal scoorde vaker dan eenmaal in een wedstrijd. Al was die ene treffer van Dolberg dus wel genoeg voor een positief resultaat namens Olympique Nice.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen