Comeback Atlético, makkelijke zege City in Marseille

27 oktober 2020, 23:10   Bijgewerkt: 27 oktober 2020, 23:28

Atlético Madrid heeft na een knappe comeback de drie punten in Spanje gehouden. RB Salzburg leek Atléti de tweede Champions League-nederlaag van het seizoen toe te brengen, maar Joao Felix stond met twee treffers aan de basis van dezwaargevochten zege: 3-2.

De nederlaag van vorige week tegen Bayern München (5-0) lag misschien nog in de lijn der verwachting, maar in eigen huis leek Atlético de eerste drie punten van het seizoen te kunnen pakken. RB Salzburg kwam echter sterk voor de dag en dwong de ploeg van Diego Simeone tot het einde. Dominik Szoboszlai en Mergim Berisha leken de Oostenrijkers naar een stunt te schieten, maar Marcos Llorente en Felix staken daar een stokje voor.

Andere uitslag groep A

Lokomotiv Moskou - Bayern München: 1-2

Manchester City maakte op bezoek bij Olympique Marseille geen fout en staat na twee duels op zes punten. City was uiteindelijk met 0-3 te sterk voor de Fransen, dankzij goals van Ferran Torres, Iklay Gündogan en Raheem Sterling. Bij de Engelsen ontbrak Nathan Aké net als vorige week in de wedstrijdselectie. Kevin Strootman begon bij de Fransen op de bank.

FC Porto - Olympiakos: 2-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen