Tottenham via winnende goal Bale naar tweede plaats

1 november 2020, 22:16

Voor het eerst sinds 2013 is Gareth Bale doeltreffend geweest voor Tottenham Hotspur in de Premier League. De aanvaller werd tegen Brighton & Hove Albion als invaller het veld ingestuurd en maakte de winnende goal: 2-1.

Al na dertien minuten kwam Tottenham Hotspur op voorsprong tegen Brighton, toen Harry Kane een penalty tegen de touwen schoot. Brighton liet zich echter niet makkelijk verslaan en kwam goed terug in de wedstrijd. In de tweede helft viel via Tariq Lamptey in de 56ste minuut de 1-1. Brighton was in die fase de betere ploeg, maar het was Tottenham dat de kansen kreeg.

Erik Lamela en Kane raakten allebei de paal en dat bleek de opmaat naar de winnende goal die twintig minuten voor tijd viel. Bale stond pas net in het veld toen hij met het hoofd een voorzet van Sergi Reguilon tot doelpunt promoveerde. Joël Veltman, die de hele wedstrijd speelde bij Brighton, zag het gebeuren en kon niet ingrijpen.

Brighton speelde de afgelopen twee duels met 1-1 gelijk, maar kon die uitslag vanavond dus niet noteren.

Tottenham stijgt door de overwinning naar de tweede plaats, met twee punten minder dan Liverpool. Brighton staat zestiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen