Speciaal duel Seuntjens: "Gun NAC het beste, maar ons iets meer"

11 november 2020, 09:48

Voor de in Breda geboren Ralf Seuntjens heeft de Eerste Divisie-wedstrijd van woensdag tussen De Graafschap en NAC Breda een speciaal tintje. De spits neemt het op tegen de club waarvoor hij warme gevoelens koestert en gunt NAC het beste, maar beseft dat het voor De Graafschap een zeer belangrijke pot is.

Om 18.45 uur staan beide titelkandidaten tegenover elkaar in Doetinchem. De Graafschap is uit op eerherstel na de 2-5 zeperd tegen FC Volendam van afgelopen weekend. "Voor ons is een zege nu enorm belangrijk'', zegt de routinier tegen De Gelderlander. "Wij willen ons revancheren. Dat moet ook, een club als De Graafschap mag thuis niet met zulke cijfers verliezen. Dat NAC nu toevallig de tegenstander is, maakt mij dan niets uit."

In 2019 werd Seuntjens in verband gebracht met NAC, maar door toedoen van toenmalig directeur Tom van den Abbeele kwam de spits niet. Dad had te maken met zijn leeftijd. "Dat verhaal heb ik achter me gelaten'', zegt de spits. "De mensen die toen aan het roer stonden, zijn weg. Dat heeft de club goed gedaan. Of ik nu dan stiekem niet liever bij NAC had gevoetbald? Nee, ik heb het geweldig naar mijn zin bij De Graafschap. Ik heb een belangrijke rol en voel me thuis in de Achterhoek. Voor mij is het heel simpel: mijn doel is met deze club te promoveren, daar draait alles om."

Vanwege het feit dat De Graafschap thuis speelt, ziet Seuntjens die ploeg als favoriet. Vanuit Breda en omgeving heeft hij al veel berichten ontvangen. "Ze vragen me het voor één keer rustig aan te doen. Dat ben ik dus niet van plan'', lacht de routinier. "Dit is een topwedstrijd, de belangen zijn groot. Ik gun NAC het beste, maar ons net even iets meer.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen