Oom Griezmann doet boekje open, Rakitic ontkent problemen

12 november 2020 – De laatste tijd wordt er veel gezegd en geschreven over de relatie tussen Antoine Griezmann en Lionel Messi bij FC Barcelona. Nadat eerder de voormalig zaakwaarnemer van de Fransman een boekje open deed over de moeizame verstandhouding, is nu de oom van Griezmann naar buiten getreden met inside informatie. Ivan Rakitic ontkent overigens dat het problemen zijn tussen het duo. 

Oom Griezmann doet boekje open, Rakitic ontkent problemen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Tegenover El Chiringuito de Jugones vertelt de oom van Griezmann over de problematiek bij FC Barcelona met zijn familielid. 'Eigenlijk komt het erop neer dat Messi niet hard genoeg werkt bij FC Barcelona op de trainingen en die zijn daarop aangepast', vertelt hij tijdens een documentaire. 'Antoine moet hard werken, ook al hebben anderen geen harde training nodig om goed te spelen.'

Dat Griezmann veel moeite heeft om aan te haken bij het niveau van FC Barcelona, verbaast hem enigszins. 'Antoine wist dat het een moeilijk eerste half jaar zou worden, om meteen succesvol te zijn. Maar wat hij niet had verwacht, is dat het een heel jaar zou duren. Bovendien is het niet makkelijk wat er binnen de club allemaal is gebeurd." 

Lees ookFelle kritiek op Messi: "Hij voert een schrikbewind"

Rakitic ontkent onderlinge onvrede
Rakitic, tot voorheen in de kleedkamer van FC Barcelona, bestrijdt dat er onrust is tussen de spelers. "Wat ik heb gezien, konden ze het goed vinden met elkaar", vertelt de Kroaat tegenover Marca. "Ik kon het ook met allebei goed vinden. Ze zijn vrienden en brengen ook in de kleedkamer veel tijd door. Ik maak me dan ook geen enkele zorgen: het zijn twee geweldige voetballers en wens ze het allerbeste."

LaLiga

gerelateerd