'Na De Jong ook Arnesen in beeld bij AS Roma'

15 november 2020, 19:14

AS Roma houdt bij de zoektocht naar een nieuwe sportief directeur de Eredivisie nadrukkelijk in de gaten. Volgens Italiaanse media staat Feyenoords technisch directeur Frank Arnesen hoog op het lijstje bij de club. Eerder schreven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International al dat de Romeinse club John de Jong van PSV in het vizier heeft. 

Multimiljardair Dan Friedkin, sinds kort eigenaar van AS Roma, heeft grote plannen met de club. Hij wil bouwen aan een nieuw elftal, wat moet beginnen met de komst van wat Italiaanse kranten omschrijven als een mix tussen een sportief directeur en een scout. Daarbij staat Arnesen dus hoog op het lijstje.

Arnesen begon eind 2019 aan zijn klus bij Feyenoord. Ook in De Kuip waren er grote plannen om het elftal te verbeteren, maar door de coronacrisis had de club minder te besteden op de transfermarkt. Wel werden onder meer Mark Diemers, Bryan Linssen, João Teixeira en Uros Spajic (huur) gehaald. Arnesen was voorheen ook verantwoordelijk voor het transferbeleid bij grote clubs als PSV, Chelsea, Hamburger SV en Anderlecht.

Lees ook: John de Jong verschijnt op radar van AS Roma

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen