Yildirim botst met Verbeek

10 juli 2006, 15:36

Het rommelt bij SC Heerenveen. Ugur Yildirim is zaterdagavond boos weggereden uit Koudum, vlak voordat de Friese selectie een oefenduel zou spelen tegen een plaatselijke amateurclub. De rechtsbuiten was woedend over het feit dat hij buiten het elftal was gelaten.

Volgens de Leeuwarder Courant was Yildirim verbolgen over het feit dat hij tijdens het oefenduel niet in actie zou komen. Trainer Gertjan Verbeek had zijn selectie voor de wedstrijd verdeeld in drie delen. Deel één zou de eerste helft voetballen, deel twee het tweede bedrijf en deel drie zou niet in actie hoeven komen. Yildirim behoorde blijkbaar tot deze laatste groep.

"Blijkbaar was hij daar teleurgesteld over'', zegt Verbeek in de krant. "Dit is natuurlijk een rare gang van zaken. Of hij last had van een blessure? Nee hoor. Ja, misschien in zijn hoofd", aldus de oefenmeester. 

Preses Riemer van der Velde probeerde de boel te sussen. "Yildirim heeft het laatste half jaar van het vorige seizoen met blessures gelopen. Verbeek wilde hem rust geven. Misschien had hij dat wat eerder moeten uitleggen. Het was natuurlijk niet de bedoeling van de trainer om hem te kwetsen. Ze zullen er maandag over praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen