Gisteren gemist: remises Southampton en Volendam, zege NEC

24 november 2020, 00:30   Bijgewerkt: 23 november 2020, 23:24

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 23 november.

Volendam morst punten in titelstrijd tegen Jong Ajax

FC Volendam heeft zichzelf op Sportpark de Toekomst een slechte dienst bewezen. Voor de tweede wedstrijd op rij liep de ploeg van Wim Jonk averij op. Net als afgelopen week tegen TOP Oss werd er tegen Jong Ajax gelijkgespeeld: het werd opnieuw 1-1, ondanks een slotoffensief van het sterkere Volendam.

'Topclub' Southampton: gelijk na mooi moment Walcott

Southampton is erin gefaald in het spoor te blijven van de koplopers in de Premier League. Tegen Wolverhampton Wanderers kwam de ploeg van Ralph Hasenhüttl niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Grote man aan de kant van de uitploeg was Theo Walcott, die met zijn treffer uiteindelijk net niet uitgroeide tot matchwinner.

'Liverpool sorteert voor op vertrekkende Wijnaldum'

De wegen van Liverpool en Georginio Wijnaldum lijken dan toch te gaan scheiden. De laatste maanden gingen al diverse geruchten de ronde dat de dertigjarige middenvelder op weg was naar de uitgang, een soap die deze week weer een nieuw hoofdstuk heeft gekregen. Liverpool heeft al twee vervangers in huis voor het geval het daadwerkelijk tot een afscheid komt.

Drommel blij met stabiliteit: "Echt van alles meegemaakt"

Joël Drommel mag zich eindelijk onomstreden doelman noemen in de Eredivisie. In zijn beginjaren werd de doelman van FC Twente fel bekritiseerd, maar nu is er vooral lof voor zijn optredens. Na de degradatie, zijn reserverol én de forse kritiek is hij nu een van de revelaties in de Eredivisie. Het leidde zelfs tot een uitverkiezing voor het Nederlands elftal.

Suárez treurt om situatie Messi: "Het doet me pijn"

Luis Suárez heeft zijn zorgen geuit over de situatie van ex-ploeggenoot en boezemvriend Lionel Messi bij FC Barcelona. De Argentijnse superster lijkt af te stevenen op een vertrek bij de club waar hij zijn volledige loopbaan doorbracht en steekt dit seizoen niet in de vorm waarin hij de laatste jaren de kar trok. Het doet Suárez pijn om dat te zien.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen