Stegeman baalt: "We geven cadeautjes weg"

29 november 2020, 08:47   Bijgewerkt: 29 november 2020, 12:01

PEC Zwolle deed zich gisteravond tekort op bezoek bij concurrent VVV-Venlo. De Zwollenaren leken op weg naar een verdiende zege, maar de twee tegentreffers mochten vooral op het conto van de defensie worden geschreven. Na afloop was coach John Stegeman dan ook vanzelfsprekend not amused.

"We hebben twee cadeautjes weggegeven en die hebben ze uitgepakt", baalde Stegeman na afloop voor de camera van RTV Oost. "Ik vond ons de eerste helft niet goed. Na de rust hebben we ons heel goed herpakt en speel je gewoon een gewonnen wedstrijd. Het was wachten op de doelpunten. Uit een opbouwmoment, waarin we weer staan te slapen met elkaar, ons te makkelijk weg laten duwen, krijgen we een doelpunt tegen. Die had ik niet aan zien komen moet ik zeggen. We bleven ook op zoek naar de 3-1, namen geen gas terug. Het zat de tweede helft denk ik hartstikke goed in elkaar. En dan is het heel sneu dat je deze wedstrijd gelijkspeelt."

Daardoor speelde PEC voor de zesde keer dit seizoen gelijk (2-2). De voorsprong op de gevarenzone bedraagt slechts vier punten. Desondanks bezet PEC momenteel de elfde plaats in de Eredivisie. Dat is al een aanzienlijk verschil met vorig seizoen, toen De Blauwvingers als vijftiende eindigden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen