De Graafschap wil versterking: "Op zoek naar type El Jebli"

4 december 2020, 12:25

Het rommelt bij De Graafschap, dat in de Eerste Divisie drie van de laatste vijf wedstrijden heeft verloren. De ploeg uit Doetinchem speelt vrijdagavond uit tegen MVV Maastricht en moet winnen om de rust weer wat terug te laten keren. Op de achtergrond zoekt technisch manager Peter Hofstede naar versterkingen.

Op het middenveld is er weinig creativeit, zo heeft hij gemerkt. In de zomer kwamen Rick Dekker en Johnatan Opoku de middenlinie versterken, maar zij bleken niet de creatieve types die De Graafschap wel nodig blijkt te hebben. "Wij gaan op zoek naar een creatieve speler die op meerdere posities uit de voeten kan én in staat is wedstrijden te beslissen", zegt Hofstede tegen De Gelderlander. "Een type El Jebli. Zo'n voetballer hebben wij momenteel niet. Afgelopen zomer hebben we ook gezocht naar een El Jebli-type, maar is dat niet gelukt.''

Makkelijk gaat het niet worden om zo'n speler te vinden, denkt Hofstede. "Wat ik merk, is dat de topclubs iets voorzichtiger zijn met het uitlenen van spelers. Zij krijgen met blessures te maken. Wij moeten goed kijken naar de mogelijkheden en de juiste afweging maken. Als we een speler halen, moet dat een directe versterking zijn." De Graafschap staat vierde in de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen