'Drenthe in gesprek met Poolse club LKS Victoria Cisek'

8 december 2020, 15:24   Bijgewerkt: 8 december 2020, 15:30

Royston Drenthe (33) staat mogelijk voor een bijzondere transfer. De multi-inzetbare voetballer staat momenteel onder contract bij Kozakken Boys, maar voert volgens de Poolse club LKS Victoria Cisek gesprekken over een dienstverband in Polen. Die club komt momenteel overigens uit op het zesde niveau van dat land, waardoor een terugkeer in het professionele voetbal een te groot woord zou zijn. 

Daardoor is de overgang wel juist opvallend, maar volgens de club kan hij bij LKS Victoria Cisek een sleutelrol gaan vervullen in de komende jaren. 'Hij wordt bij ons een uithangbord en kan hier met een schone lei beginnen', valt te lezen in het opvallende bericht. Drenthe werd in Nederland recent failliet verklaard door de rechtbank, waar de club van hoopt 'te profiteren'.

Lees ook: 'Rechtbank verklaart verbaasde vleugelspeler Drenthe failliet'

Drenthe brak na een succesvol EK met Jong Oranje door bij Feyenoord en verdiende op jonge leeftijd een transfer naar Real Madrid. Daarna ging het hard bergafwaarts met zijn loopbaan en belandde hij via onder andere Hérucles, Everton, Reading, Sheffield Wednesday, Baniyas SC en Sparta Rotterdam bij Kozakken Boys.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen