Uitgeschakelde Conte woest: "Denk na voor je een vraag stelt"

9 december 2020, 23:54

Inter is uit Europa geknikkerd na een doelpuntloos gelijkspel tegen Shakhtar Donetsk. De Milanezen slaagden er zelfs niet in om zich te plaatsen voor de Europa League en eindigden als vierde in de groep. Bij Antonio Conte heerste na afloop teleurstelling, maar hij nam het zijn spelers niet kwalijk.

Journalisten van Sky Sports Italia legden Conte de vraag voor of er bij zijn ploeg een gebrek aan echte wil om te winnen te constateren viel. "Daar ben ik het niet mee eens", aldus de trainer. "Ik denk dat we als team alles hebben gegeven. We zijn twee duels dominant geweest tegen Shakhtar, maar hebben niet gescoord. Met gebrek aan winnaarsmentaliteit ben ik het totaal niet eens."

Conte predikt rust in Milaan. "We moeten dit rustig gaan evalueren, niet meteen na zo'n uitschakeling." In augustus walste Inter nog met 5-0 over Shakhtar heen, in de halve finale van de Europa League. ALs hij eraan herinnerd wordt, raakt hij geprikkeld. "Ze hebben zich aangepast aan ons, dat is logisch als je met 5-0 verliest. Denk na voordat je vragen stelt!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen