Leicester wint en neemt plaats twee over van Tottenham

20 december 2020, 17:27

Voor de tweede keer op rij heeft Tottenham Hotspur een wedstrijd verloren in de Premier League. Na de midweekse nederlaag tegen Liverpool ging het zondag ook niet goed tegen Leicester City, dat voor vandaag nog onder Tottenham stond op de ranglijst. Leicester won verdiend met 0-2 en stijgt daardoor naar plaats twee.

Leicester City was eigenlijk vanaf het eerste fluitsignaal beter dan Tottenham dat een apathische indruk maakte. Verwacht werd uiteraard dat Tottenham zich zou willen revancheren voor het verlies tegen Liverpool, maar dat leek niet het geval. Leicester was veel gretiger en kwam op slag van rust verdiend op voorsprong. Serge Aurier maakte een oliedomme overreding in het strafschopgebied en de penalty werd vervolgens verzilverd door Jamie Vardy, die de bal hard door het midden schoot.

Ook na rust was Leicester de betere ploeg. Steven Bergwijn bleef bankzitter en zag dat zijn team ontsnapte aan de 0-2. James Madisson werd diepgestuurd en drukte af, maar de VAR greep in en stelde buitenspel vast. Het hielp Tottenham echter niet, omdat de 0-2 alsnog tot stand kwam. Jamie Vardy kopte de bal naar het doel en Toby Alderweireld tikte de bal ongelukkig in het eigen doel. Daarmee was de wedstrijd uiteraard beslist in het voordeel van Leicester.

Leicester klimt door de knappe winst naar plaats twee, met vier punten minder dan Liverpool. Tottenham is naar de vierde plaats gezakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen